All inclusive eller ej? Hvad skal du vælge?

26 august 2021 Emilie Jacobsen
All inclusive eller ej? Hvad skal du vælge?

Overvejer du at tage ud at rejse, er du måske også begyndt at tænke over, hvordan du gerne vil rejse. Skal du til strand eller storby? Skal der være all inclusive på hotellet eller ej? Det sidste er virkelig noget, der kan dele vandene. Nogle elsker all inclusive, andre kan bedre lide at gå ud at spise. Her kommer vi ind på nogle af fordelene ved at vælge en all inclusive rejse. Vi er inspireret af DUF rejser, der arrangerer rejser til blandt andet Sunny Beach. Deres gæster bor altid på all inclusive hoteller. 

Stort udvalg af mad

Nogle er bange for, at der ikke er så meget mad at vælge imellem, hvis de vælger en all inclusive ferie. Det kan for eksempel være, hvis de følger en særlig diæt, eller der er noget, som de ikke kan tåle. Men på et all inclusive hotel vil der være en stor buffet, hvor der er masser af forskellige ting, du kan spise. Det vil derfor ikke være noget problem for dig at finde noget, som du gerne vil have. 

Madbudgettet holder

Når du rejser, og du selv skal købe din mad undervejs, kan det være svært for dig at planlægge, hvor meget du kommer til at bruge på mad. Tit bliver maden købt, fordi det er den, der er, når du er sulten. Du har ikke tid til at tænke over, hvad du egentlig havde budgetteret med til mad. Når du rejser all inclusive, kan du være sikker på, at du ikke kommer til at bruge ekstra penge på mad. Du har jo betalt for det hele, da du bookede din rejse. 

Nemt når I spiser på forskellige tidspunkter 

DUF rejser arrangerer rejser for unge. Det er rejser, hvor der er fokus på fællesskab og fest. Når I fester meget, betyder det også, at I ofte står op på forskellige tidspunkter – og dermed også spiser på forskellige tidspunkter. Med et all inclusive hotel behøver I ikke at finde en ny restaurant, når der er en, der vågner. 

Flere Nyheder