Få den bedste hjælp hos dine lokale elektriker

04 January 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Elektriker arbejde er ikke gør det selv arbejde. Du kan, uanset hvor dygtig en handy man du mere at være, risikere at forårsage uoprettelig skade på materiel og mennesker, hvis du selv forsøger dig med at udføre opgaver, som relaterer sig til bygningens faste elektriske installationer. Du må selvfølgelig godt selv skifte en pære i en lampe, eller sætte en ny skal på din stik kontakt. Men alt, hvad du ikke kan skrue af og tage med dig, hidrører under elektrikerens område.

Hvem er Rosborg – og hvorfor skal jeg vælge Rosborg som min el installatør?

Rosborg er en etableret elektriker og installatør forretning med mange år og tilsvarende lang erfaring på bagen. Med sin centrale beliggenhed i Hasselager tæt på Århus er Rosborg leverandør til mange forskellige typer og størrelser af kunder – fra private husholdninger til større virksomheder, offentlige institutioner, og hele bolig foreninger.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Rosborg, som gerne påtager sig at udskifte dit HFI relæ eller at ordne samtlige installationer i forbindelse med en omfattende entreprise. Rosborg har i over tredive år løst elektriker relaterede opgaver for glade kunder overalt i området omkring Århus, og finder altid de mest optimale løsninger på problemerne. Når du vælger Rosborg som din elektriker i Åbyhøj, er du sikret en på én gang professionel og personlig service, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov som kunde.

Skal du eksempelvis udføre en istandsættelse, eller have opført en tilbygning og i denne forbindelse have trukket nye ledninger til stik kontakter, lamper og lignende, kan de dygtige og erfarne elektrikere og installatører fra Rosborg hjælpe dig med at planlægge strømføringen i vægge og lofter. På den måde er du garanteret et sikkert og holdbart resultat.

Du kan læse mere om Rosborg, og kontakte din elektriker i åbyhøj, på Rosborg.dk

More articles