Nyd Toscana lokalt

27 June 2019 Pia Nielsen

editorial

Alle elsker Toscana – de grønne marker, den smukke udsigt og det gode vejr. Men alle turisterne kan godt undværes på den afslappende, romantiske ferie for 2. Slip for alle de knipsende kameraer og højlydte turister på jeres forlængede weekend i smukke Toscana – lej en feriebolig i Toscana med ro og udsigt. 

Egen herre på ferien

Et hotel er dejligt, men på en romantisk weekend for 2 vil man bare gerne have fred til at sove længe og spise, når man har lyst – uden at blive vækket af rengøringens banken på døren eller stressen for at nå morgenbuffeten inden lukketid. Det rolige landskab, der kendetegner Toscana-egnen nydes perfekt fra egen feriebolig uden forstyrrelser. Book en lækker feriebolig i Toscana og nyd en forlænget weekend på jeres egne præmisser. 

Vælg scenariet

Er I til bjerglandskab? Landsbyer eller foretrækker havudsigt? Vælg selv det perfekte sceneri, når I booker en feriebolig i Toscana. I kan selv sammensætte alle de rette ingredienser til den helt perfekte ferie for jer, når I vælger at bo i en feriebolig fremfor et traditionelt hotel. Friheden til at vælge selv strækker sig ud over udsigten og gælder også både mad, faciliteter og prisklasse. Ferieboliger findes i alle prisklasser ligesom hoteller, og I kan altid finde en feriebolig med lige netop de faciliteter, der er vigtige for jer. 

Rejs uden for højsæson

Har I mulighed for at rejse uden for højsæson, er der penge at spare på leje af feriebolig i Toscana. Udover at det er nemmere at få en feriebolig med netop den placering og de faciliteter, som I ønsker, så er prisen også langt billigere. Har I ikke mulighed for at rejse uden for almindelig ferieperioder, så anbefales det er være i god tid, når I skal booke feriebolig. Toscana er elsket af alle, og de gode ferieboliger udlejes hurtigt. 

More articles