Hurtig, billig og velsmagende aftensmad med kylling i karry

06 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Orker du ikke at skulle svede over komfuret hver eneste aften når familiens fælles måltid skal tilberedes? Så er du ikke alene. Især børnefamilier, som er trængte på tid i det daglige, kan have svært ved at få tingene til at hænge sammen på det tidsmæssige plan.

Derfor ender alt for mange aftens måltider at komme til at består af færdigretter fra supermarkedets frysediske, eller måske fast food fra det lokale pizzeria eller grill baren nede på hjørnet. Dette er selvfølgelig ok en gang imellem – men det bør ikke blive en hverdags foreteelse.

Foruden at være en dyr fornøjelse er disse fødevarer sjældent videre sunde og afbalancerede i deres indhold. Med hjemmelavet mad får du langt mere næring for pengene. Og så har du selv kontrol over hvilke eventuelle tilsætnings stoffer der kommer i den mad du og din familie skal spise.

Kylling i karry – hurtigt, velsmagende og billigt

Hvis du ønsker at tilberede et let og lækkert måltid som falder i hele familiens smag kan du med fordel vælge kylling i karry. Kylling i karry er en ret som både er nem at tilberede og billig at købe ind til. Du finder alle de nødvendige ingredienser til kylling i karry i dit lokale supermarked eller dagligvare butik. Det drejer sig om kyllingefileter, fløde, æbler, karry, salt og peber, mel, gurkemeje, smør, løg og eventuelt hvidløg og chili afhængig af hvor stærk du ønsker at retten skal være.

Når du laver kylling i karry kan du med stor fordel lave dobbelt – eller måske endda tredobbelt portion. Det tager ikke særlig meget længere tid end at lave enkelt portion. Og så kan du fryse retten ned således at du har nem aftensmad til andre dage.

Hvis du ønsker at lave kylling i karry til aftensmad kan du finde den fulde opskrift på dk-kogebogen.dk

More articles