Tal ikke for højt om det med, at du tager del i asset management

20 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kunne du nogensinde finde på at kæfte op om, at du går rundt med mange penge på dig?

Hvad med at signalere til alle dem, du går omkring, at du altså har nok penge at gøre godt med?

Måske endda direkte sige højt, at du altså er god for rigtig mange penge – og det kun kommer til at stige?

Nej, det ville jo være umanerligt usmart, at gøre, for selvom man måske ikke bliver overfaldet på gaden og bestjålet med de værdier, man har på sig, direkte, så kan det sagtens tænkes, at nogle følger efter dig til der, hvor du bor, hvor de så truer dig til at lukke dig ind, hvorefter de ransager dit hjem for værdifuldt inventar.

Måske griner du af den beskrivelse, for det ville banditterne i det lange løb ikke få så meget ud af, hvor dine værdier består i, at du tager del i asset management denmark. Det gør du ikke i form af at være udbyder, men som ved at være kunde i et firma, der beskæftiger sig med den slags.

Så dine værdier er egentlig dine opsparinger og værdisager, som du gemmer på eller investerer i, som de langsomt stiger i styrken. Du lever vel at mærke på den halve moderne måde, hvor du er god for dit ord og den investeringer, du får foretaget dig af kyndige folk, end du går rundt og vifter omkring dig med penge, som du betaler med.

Det kan sagtens tænkes, at du reelt aldrig ser disse værdier som rede kontanter, andet end som tal på en computerskærm.

Men hvis noget råt miljø får nys om dette, så kan snakken gå om, hvordan man vil kidnappe dig og afpresse dine nærmeste for det, du er god for.

Det ler du måske ad igen, men er du sikker på, du tør tage den chance?

Vær derfor diskret med asset management.

More articles