Nemme frokostsidéer til dig

07 June 2022 Steffen Petersen
sandwich

editorial

Hvis du er som de fleste mennesker, tilbringer du sandsynligvis det meste af din dag på arbejdet. Og hvis du er som de fleste mennesker, har du sandsynligvis ikke meget tid til overs. Derfor er det vigtigt at have nogle nemme frokostidéer, som du kan bruge på de dage, hvor du mangler tid. Nedenfor er et par af vores foretrukne nemme frokostidéer.

 

sandwich

 

En grøn salat

En grøn salat er et nemt og sundt alternativ til frokost. Du kan tilpasse den med dine yndlingsanretninger, f.eks. grillet kylling eller hårdkogte æg. Hvis du tilføjer en proteinkilde, er det med til at holde dig mæt i længere tid. En grøn salat er også en god måde at få din daglige portion grøntsager ind. Hvis du er på udkig efter et let og forfriskende måltid, er en grøn salat det perfekte valg.

 

En wrap

Der er uendelige muligheder, når det gælder nemme frokostidéer, men en af vores favoritter er en wrap. Du kan fylde den med hvad du vil, men vi anbefaler noget som f.eks. kylling og avocado eller hummus og grøntsager. Wraps er nemme at lave i forvejen, og de er transportable, så du kan nyde dem hvor som helst. Desuden er de en god måde at få noget sundt protein og grøntsager i sig på. Så næste gang du er på udkig efter en nem frokostidé, så prøv en wrap.

 

En sandwich

En tredje nem og alsidig frokostmulighed er en sandwich. Du kan lave den med det brød, du har lyst til, og fylde den med det, du har lyst til. Vi anbefaler, at du bruger fuldkornsbrød og fylder den med sunde proteiner og grøntsager. Sandwiches er nemme at lave i forvejen, så de er perfekte til travle dage. Desuden er de transportable. Du kan også altid købe en sandwich i København til de dage, hvor du ikke har meget tid.

More articles