Påskegaver bliver den nye tradition!

07 December 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad forbinder du med påsken?

Det er jo her, hvor foråret er sprunget ud, og man mødes til en påskefrokost, og så har man en masse påskepynt, som kan være farvede æg og/eller kyllinger, hvor man især bruger farverne gul og grøn, fordi det også er forårsfriske farver.

Men angående gaver, så bruger man mere gækkebreve, eller man tager en gave med til værtsparet, som står for at holde påskefrokosten, så man påskønner deres tilskyndelse til at lægge bolig til, også selvom man måske selv tager nogle retter med til påskefrokosten.

Men ellers er det begrænset, hvad man foretager sig med påskegaver, og det er måske mere noget uofficielt, som man giver til de små børn, så de kan sidde mere stille til påskefrokosten eller har noget at lege med ved siden af.

Man kan så også begynde at give den slags voksengaver til voksne i form af påskegaver.

image

Giv en påskegave til den, du holder af

Heldigvis varer påsken længe, og man har ikke en bestemt dato, at man skal give sådan en gave på samme måde, som man skal give en til jul på bestemt dato.

Så man kan lidt selve bestemme, om man vil give den gave skærtorsdag, eller man ønsker at komme med den 02. påskedag alt efter, hvad der lige passer en bedst.

Og så kan man også vælge at give sådan en sød påskegave til alle medarbejdere som chef, når staben er ved at gå på påskeferie, så man markerer den højtid og ikke mindst viser anerkendelse til dem, der er ansat hos en.

Det er jo relativt forventeligt, at man får gaver til jul i et firma, så når man viser, at man også gør noget ud af påsken med påskegaver, så kommer man som chef til at få en endnu større stjerne hos de ansatte.

 

More articles