Få livsglæden igen med psykoterapi

08 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Føler du, at du sidder fast i din egen tilværelse, og at du tilmed sidder fast et sted, hvor du ikke ønsker at befinde dig? Er det svært for dig at vriste dig fri af vanerne og de negative tanke mønstre – og er det ved at udslukke din livsgnist fuldstændig? Så kan du med fordel opsøge en psykoterapeut som for eksempel Lihn Life Coaching.

Hvordan kan Lihn Life Coaching hjælpe mig?

Hos Lihn Life Coaching kan du få hjælp til at bearbejde eventuelle traumer og dermed finde dine egne indre ressourcer frem. Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching er specialiseret inden for NLP (Neuro Linguistic Programming) som er en særlig disciplin inden for psykoterapi og samtale terapi.

Med NLP kan der skabes en særlig forbindelse mellem terapeut og klient, hvor sidst nævnte samtidig lærer at tænke på og italesætte sine problematikker på en ny måde. Svagheder kan blive vendt til styrker, og der kan blive skabt nye perspektiver på – og højere erkendelser af – de enkelte problematikkers betydning.

Du kan, med andre ord, lære at mestre dit eget liv og selv tage styringen over din tilværelse.

Hvem er Heidi Lykke Lihn?

Heidi Lykke Lihn er uddannet psykoterapeut og har igennem mange år arbejdet med at hjælpe klienter gennem samtale terapi. Hos Heidi Lykke Lihn kan du få hjælp til at bearbejde sorg, komme igennem livskriser, og bryde gamle, uhensigtsmæssige mønstre.

Når du første gang møder Heidi Lykke Lihn i forbindelse med en indledende konsultation hos Lihn Life Coaching vil du opleve empati og åbenhed. Du kan roligt regne med at Heidi Lykke Lihn tager dine problematikker meget alvorligt. Og du vil få den bedste hjælp til at sætte de rete ord på dine oplevelser således at disse kan blive bearbejdet grundigt igennem terapi forløbet.

Book tid til psykoterapi i Vanløse via hjemmesiden lihncoaching.dk.

More articles