3D scanning – for en tryg graviditet

11 april 2022 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du tryghed hele vejen igennem din graviditet og vished omkring dit barns sundhedstilstand? Så bør du overveje at få foretaget en 3D scanning.

Hvorfor få foretaget en 3D scanning?

Der er flere fordele ved at få foretaget en 3D scanning frem for en almindeligt 2D ultralyd scanning. Som de fleste, der har fået foretaget én eller flere 2D scanninger nok kan skrive under på, kan det godt være endog særdeles vanskeligt at se hvad der er op og ned på sådan én.

Jordemoderens eller lægens trænede øje vil kunne få en del ud af en 2D scanning. Men selv de professionelle må medgive at en 3d scanning har sine fordele. På en 3D scanning vil du eksempelvis kunne skelne barnets ansigtstræk med relativt stor nøjagtighed.

image

Ud over det, at det er morsomt for forældrene at kunne hilse på den lille ny inden den kommer ud, er der også medicinske fordele ved denne feature. En 3D scanning vil nemlig kunne give et mere nuanceret billede af kendte misdannelser.

Skulle barnet for eksempel stå til at blive født med en læbe eller gane spalte, vil de læger, som skal udføre operationen på barnet, bedre kunne planlægge indgrebet hvis de har 3D billeder til rådighed.

Hvor kan jeg få foretaget en 3D scanning i København?

Hvis du er interesseret i at få foretaget en 3D eller 4D scanning i top kvalitet kan du altid kontakte Ultralydklinikken for Gravide. Ultralydklinikken for Gravide er en privat scanningsklinik som er drevet af dygtige, erfarne jordemødre, sygeplejersker og sonografer.

Hos Ultralydklinikken for Gravide kan du få udført 3D scanning fra graviditetens syvende uge og fremefter. Ultralydklinikken for Gravide anvender udelukkende udstyr som er top of the line inden for billeddiagnostik, og kan derfor garantere de klareste og skarpeste billeder.

Klik ind på ultralydklinikken.dk og læs mere.

Flere Nyheder