3 ting du skal være opmærksomme på ved fraflytning

10 august 2021 Steffen Hansen

editorial

Som lejer i et lejemål, så er der nogle ting man skal være opmærksom på, når man flytter fra boligen. Her i indlægget kommer vi ind på de 3 væsentligste ting, som vi mener du skal holde øje med, når du skal flytte fra en bolig, som du har lejet.

Gulvet

De fleste udlejere går meget op i, at få gulvet skiftet eller slebet, når man flytter. Derfor er det vigtigt, at du får undersøgt hvad der er nødvendigt, og eventuelt får en professionel til at kigge på det. Vi anbefaler, at du bestiller en gulvmand til at komme forbi, så du kan få et kvalificeret bud på, hvad der i virkeligheden bør laves. Find en gulvlægger her: https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_hillerod

Maling

Når man fraflytter et lejemål, så skal lejemålet som udgangspunkt males. Det er de færreste steder i dag, hvor man kan undgå at skulle male det, når man flytter fra lejemålet. Når der skal males, så anbefaler vi, at du ikke bare får en pris fra udlejeren og går med den. Vi anbefaler, at du tager fat i 1-2 malerfirmaer og får tilbud fra dem, så du kan vise udlejeren hvad pris det kan gøres til, og ikke bare betaler i dyre domme, hvis deres er dyr.

Reparationer

Når man bor i en bolig, så kan det som udgangspunkt ikke undgås, at der kommer skader rundt omkring i boligen. Disse skal enten fikses inden du flytter, eller også skal du aftale med udlejeren hvordan de skal udbedres. Det er dog vigtigt, at hvis udlejeren står for det, at du så får en kvittering på arbejdet. Ved at få en kvittering, så vil du nemlig kunne få et bevis på, at det rent faktisk bliver lavet. Der er desværre nogle udlejere, som ikke er til at stole på, og som godt kunne finde på at trække en penge for noget, som slet ikke bliver udbedret.

Flere Nyheder