ClausBedemann

Claus Bedemann. Bestyrelsesmedlem i SABU.

 

Vi kender bedst Claus Bedemann fra den helt store internationale boksescene, hvor han de seneste 21 år har rejst i hele verden og dømt boksning under AIBA.

 

Med et CV i dommerbogen der tæller mere end 3000 internationale kampe og deltagelse ved NM x 4, EM x 5, VM x 8 og OL x 1, Ungdoms OL x 1, OL kval x 6, 190 WSB kampe (semi prof) sidst men ikke mindst SM x 8 ja så er Claus Bedemann den mest rutinerede dommer/kampleder i Danmark.

 

I sin aktive karriere har han selv stået i DM finale, bokset en enkelt landskamp og på lederplan er det også et imponerende CV som Claus kan præstere. Bestyrelsesarbejde i 10 år for Ringsted BK, som træner og formand. Foruden det har Claus været træner i henholdsvis Ringsted, Næstved og Roskilde.

 

Claus Bedemann har siddet i SABUs bestyrelse af to gange, ialt 10 år med 6 år i ungdomsudvalget. Sidste år tilbød han DaBU sin hjælp til formandsposten, denne gik istedet til Lars Brovil.

 

Derved har Claus nu kastet hele sin arbejdsiver ind i SABUs bestyrelse. Med stor energi og lyst til at udvikle vil han arbejde tæt sammen med Kent Hansen

 

Vi glæder os til at arbejde sammen Claus og trække på hans store rutine.

 

SABU Bestyrelse.

Created by SABU - Webmaster kontaktes på sabu@sabu.dk